info@translion.nl Contact

Succesvolle plaatsingen 2e spoor

Binnen het 2e spoortraject doen we er alles aan om mensen te plaatsen. Hier enkele voorbeelden van recente succesvolle plaatsingen waar we trots op zijn.

Van proefstage naar vast contract

Loes is een goed voorbeeld van een gemotiveerde kandidaat die zich tijdens het 2e spoortraject 100% heeft ingezet. De 29-jarige Loes is door beperkingen uitgevallen als pedagogisch medewerkster. In samenwerking met Trans Lion is zij er snel in geslaagd te kunnen starten met een proefstage. De nieuwe werkgever is zeer tevreden en heeft haar een contract aangeboden. Loes heeft nu een afwisselende functie. Zij verricht deels keukenwerkzaamheden en heeft deels contact met patiënten. ‘Superblij dat ik een frisse start heb kunnen maken in werk waar mijn passie ligt!’, laat Loes ons weten.

Medewerker rijdt nu in dure auto’s

De 37-jarige Giovanni werkte als monteur bij een recyclingbedrijf. Door een ongeval is het niet meer mogelijk om dit werk uit te voeren. De werkgever heeft voor zijn werknemer scholing ingezet tot heftruckchauffeur. Met Trans Lion is Giovanni binnen het 2e spoor gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. De werknemer is tijdens het traject positief en gemotiveerd en blijft geloven in een goede afloop. Giovanni werkt nu bij een gerenommeerde auto-importeur waarbij hij deels heftruckwerkzaamheden doet en deels auto’s rijklaar maakt. Hij vertelt enthousiast: ’Ik rij nu soms auto’s naar klanten die zo duur zijn dat ik ze anders nooit van mijn leven van de binnenkant zou zien!’

Een goed begin, is het halve werk

Dat een goed cv en motivatiebrief veel kan opleveren, blijkt uit het verhaal van Ria. De jobhunter van Trans Lion heeft deze 50-jarige vrouw ondersteund bij het realiseren van haar cv en een gerichte motivatiebrief. Al bij de eerste sollicitatie had dit succes! Na uitgevallen te zijn als schoonmaakmedewerkster is Ria nu aan de slag in de functie van telefoniste.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.