info@translion.nl Contact

Naar Werk

Voor wie is Naar werk Naar werk is een re-integratiedienst voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong, of WAZ) of een ziektewetuitkering van het UWV ontvangen. Heb je een arbeidsongeschiktheidsuitkering? Dan krijg je gedurende een periode van maximaal 9 maanden begeleiding.  Heb je een Ziektewetuitkering? Dan krijg je gedurende een periode van maximaal 6 maanden begeleiding. Bij Naar werk maak je afspraken over het aantal uren dat je gaat werken. Je bent dan Werkfit en gaat voor een betaalde baan. Je kunt ook beginnen met Naar werk zonder dat je mee hebt gedaan aan het traject Werkfit maken.

Waar bestaat Naar werk uit?

Een Naar werk traject bestaat uit een intensieve zoektocht naar passend werk. Hierbij wordt je ondersteund door een vaste adviseur en een jobhunter van Trans Lion. Met de adviseur wordt gekeken wat er nodig is om zo snel mogelijk en duurzaam weer aan het werk te kunnen. De jobhunter gaat hier intensief bij ondersteunen. Aspecten die tijdens de begeleiding aan bod komen zijn: - Opstellen cv en sollicitatiebrieven - Vacatures zoeken - Voorbereiding sollicitatiegesprekken - Jobhunting - Netwerktraining en gebruik social media

Past Naar werk bij mij?

Naar werk is altijd maatwerk. Je krijgt de begeleiding en coaching die jij nodig hebt en je hebt zelf een grote rol bij de invulling. Heb je al veel werkervaring, dan wil je misschien grotendeels zelf bepalen hoe je het traject invult. B en je op zoek naar je eerste baan, dan heb je vaak veel advies en begeleiding nodig. Het kan er dus voor iedereen anders uitzien.

Waarom Naar werk bij Trans Lion?

• Vast contactpersoon gedurende het hele traject.
• Regionale jobhunters met kennis van de lokale arbeidsmarkt
• Landelijk actief
• Maatwerk traject welke volledig met u wordt afgestemd.
• Jarenlange ervaring in het begeleiden van werknemers met een arbeidsbeperking

Hoe vraag ik een Naar werk traject aan?

Een Naar werk traject wordt aangevraagd in samenwerking met het UWV. Dit gebeurd door een arbeidsdeskundige of adviseur intensieve dienstverlening. Deze stelt een werkplan op met jouw wensen en behoeftes voor het Naar werk traject. De kosten van Naar werk worden volledig betaald door het UWV.

 

Interesse in een offerte of een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 264 30 30 of via het contactformulier.