info@translion.nl Contact

Werkfit maken

Voor wie is Werkfit? Werkfit is een re-integratiedienst voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong, of WAZ) of een ziektewetuitkering van het UWV ontvangen. Ook met een WW-uitkering kan een Werkfit traject aangevraagd worden. Indien je weer graag aan de slag wilt, maar hier hulp bij nodig hebt kunnen we je met een Werkfit traject helpen om de volgende stappen te zetten.

Waar bestaat Werkfit uit?

Een Werkfit traject is opgebouwd uit 3 pijlers:
- Versterken van de werknemersvaardigheden
- Verbeteren van de persoonlijke effectiviteit
- Verkennen van de arbeidsmarkt

Wij helpen je om deze stappen te zetten richting de arbeidsmarkt door een op maat gemaakt programma op te stellen waar je samen met je coach aan gaat werken. We gaan kijken wat jij nodig hebt en hoe we dit kunnen realiseren. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het maken van een diverse testen, oefenen op skills die nodig zijn bij het solliciteren en realiseren van werkervaringsplaatsen en snuffelstages.

Het is ook mogelijk om een opleiding te volgen, maar dit kan pas als je bijna werkfit bent. Het uiteindelijke doel is altijd om jou klaar te maken voor het vinden van een betaalde baan.

Past Werkfit bij mij?

Werkfit is altijd maatwerk. Je krijgt de begeleiding en coaching die jij nodig hebt en je hebt zelf een grote rol bij de invulling. Heb je al veel werkervaring, dan wil je misschien grotendeels zelf bepalen hoe je het traject invult. Ben je op zoek naar je eerste baan, dan heb je vaak veel advies en begeleiding nodig. Het kan er dus voor iedereen anders uitzien.

Waarom Werkfit bij Trans Lion?

• Vast contactpersoon gedurende het hele traject.
• Regionale jobhunters met kennis van de lokale arbeidsmarkt
• Landelijk actief
• Maatwerk traject welke volledig met u wordt afgestemd.
• Jarenlange ervaring in het begeleiden van werknemers met een arbeidsbeperking

Hoe vraag ik een Werkfit traject aan?

Een Werkfit traject wordt aangevraagd in samenwerking met het UWV. Dit gebeurd door een arbeidsdeskundige of adviseur intensieve dienstverlening. Deze stelt een werkplan op met jouw wensen en behoeftes voor het Werkfit traject. De kosten van het Werkfit worden volledig betaald door het UWV.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 264 30 30 of via het contactformulier.