Equilar

Werkfit maken

De juiste competenties voor jouw nieuwe baan

Je wilt graag weer aan de slag, maar je hebt hier nog wat hulp bij nodig. Met het Werkfit-traject helpen we jou om de volgende stappen te zetten.

Voor wie is het Werkfit-traject?

Werkfit is een re-integratiedienst voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong, of WAZ) of een ziektewetuitkering van het UWV ontvangen. Ook met een WW-uitkering kan een Werkfit-traject aangevraagd worden.

Wij helpen je om de stappen te zetten richting de arbeidsmarkt door een op maat gemaakt programma waar je samen met je coach aan gaat werken. We gaan kijken wat jij nodig hebt en hoe we dit kunnen realiseren. Voorbeelden hiervan zijn:

  • het maken van een diverse testen;
  • oefenen op skills die nodig zijn bij het solliciteren;
  • realiseren van werkervaringsplaatsen en snuffelstages.

Het is ook mogelijk om een opleiding te volgen, maar dit kan pas als je bijna werkfit bent. Het uiteindelijke doel is altijd om jou klaar te maken voor het vinden van een betaalde baan!

 

Past Werkfit bij mij?

Werkfit is altijd maatwerk. Je krijgt de begeleiding en coaching die jij nodig hebt en je hebt zelf een grote rol bij de invulling. Heb je al veel werkervaring, dan wil je misschien grotendeels zelf bepalen hoe je het traject invult. Ben je op zoek naar je passende baan in een andere branche, dan heb je vaak meer advies en begeleiding nodig. Het kan er dus voor iedereen anders uitzien.

 

Hoe vraag ik een Werkfit-traject aan?

Een Werkfit-traject kun je aanvragen in samenwerking met het UWV. Dit gebeurt door een arbeidsdeskundige of adviseur intensieve dienstverlening. Deze stelt een werkplan op met jouw wensen en behoeftes voor het Werkfit-traject. De kosten van dit traject worden volledig betaald door het UWV.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het aanvragen van dit traject? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op via info@translion.nl of 010 - 264 30 30.

Stel hier je vraag over het Werkfit-traject:

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.